Fortinet Forum
The Forums are a place to find answers on a range of Fortinet products from peers and product experts.

Forum Posts

Fortigate 100A & Dual WAN

Hello,We have the Fortigate 100A and we have connected 2 ISP to WAN ports. config system interface edit "wan1" set vdom "root" set ip X.X.X.X 255.255.255.0 set allowaccess ping set gwdetect enable set detectserver "8.8.8.8" set log enable set type ph...

knet4 by New Contributor
  • 4529 Views
  • 7 Replies
  • 0 Likes

Do I need to set routing for IP address of IP Pool?

Hi guys,I want to know about IP Pool if I use IP address besides Interface IP address. I set IP address as 192.168.1.254 on wan1.and set NAT internal → wan1 to use IP Pool (192.168.1.1 - 192.168.1.10).wan1 is conecting on Catalyst 3560X.and Catalyst ...

ChangU by New Contributor
  • 3882 Views
  • 3 Replies
  • 0 Likes

Fortigate 80C Wan1 stop responding

Hi, I am new to this forum, and I'm not sure if this is the right place for this question. I have a 80C Fortigate with v4.0 firmware, build0342,120227 (MR2 Patch 11) and in the last month, something strange happens with the wan1 interface ... at some...

interbook by New Contributor
  • 1767 Views
  • 1 Reply
  • 0 Likes

Put a Fortinet FortiWiFi 60 C as a Access Point

Good Day to all Community How is everybody? I hope good! I am new to this forum ! and I have a very specific case I need your assistance and help if possible. I own a product Fortinet ( FortiWiFi 60C ), I want to know it is how to put this product as...

Fortigate 110C firmware upgrade

Hi all - have inherited the 110C which seems to runs fine although I do lose some configs if rebooted so my question is regarding the firmware upgrade, currently running v4.0, build 0291, 100824 (MR2 Patch 2) and after having read the upgrade path to...

daVdmn by New Contributor
  • 12160 Views
  • 2 Replies
  • 0 Likes