Support Forum
The Forums are a place to find answers on a range of Fortinet products from peers and product experts.
namelessthing
New Contributor

Weird behavior when connecting Forticlient at Windows login

Hi, not sure if other people are having the same problem as us. With version 6.4.5 (at least) when we activate forticlient at Windows logon a dialog box displays asking us again to enter our authentication information. Once done and the MFA validated, a message informs us that the vpn is connected and we return to the login screen. I must then click on the Windows logon icon to authenticate normally without going through the VPN. Once the session is open, we notice that the VPN is actually connected.

This is what we can call everything except a transparent session opening when we want to connect the vpn.

 

[image][/image]

1 REPLY 1
kgeorge
Staff
Staff

Hello,

May I know if you are using FortiClient connected with FortiClient EMS.

For this feature "VPN connection at windows logon" works on the licensed FortiClient platforms.

Refer this article to understand the features available between licensed and unlicensed FortiClient versions - Technical Tip: FortiClient licensing and support - Fortinet Community

 

If your FortiClient is connected via EMS, then you may once try with FortiClient version 6.4.6 and check once.

If the same is noticed, then it would require our FortiClient team's intervention for which, you could open a support ticket using EMS Serial Number and call our support line.

 

Regards,

Klint George

Regards,
Klint George