Support Forum
The Forums are a place to find answers on a range of Fortinet products from peers and product experts.
create_share
New Contributor

SDWAN Rules keeps loading without success

sdwan rules.png

8 REPLIES 8
adambomb1219
SuperUser
SuperUser

Version?  Try a different browser?

syordanov
Staff
Staff

Dear create_share,

 

Could you please tell us the FortiOS version of your device and what kind of device is ?
When the issue started after ?

 

Best regards,

Fortinet

.
create_share

201F

v7.4.2 build2571 (Feature)

Suddenly noticed. It may be after enabling a 3rd WAN Interface but not sure. The interface is disabled now.

Tried a different browser but same.

syordanov

Hello,

 

If possible open a ticket to TAC support and you can PM me the ticket ID.

 

Best regards,

Fortinet

.
Jurok89

Hello,

is this bug reported for 7.2.7, too?

We have 7.2.7 on FGT3000F with around 100 sdwan rules and the loading of the SDWAN tab in WebGui is like I have enough time to drink "coffee"

 

BR

Juraj Konecny

hbac

Hi @create_share,

 

There is a bug ID 0984478 which could match your scenario. I believe it is still under investigation. Are you able to see SDWAN rules in the CLI?

 

Regards, 

tobiasberndes

Hi @hbac 
we have the same behave, we are able to see the SD rules in CLI, but i believe, thery are not working. 

ddeguzman
Staff
Staff

Dear create_share,

 

We have a published article about this behavior. It is planned to be fix on v7.4.4. Thank you for your understanding.

https://community.fortinet.com/t5/FortiGate/Troubleshooting-Tip-SD-WAN-Rules-GUI-Keep-Loading-after/...

Best Regards,
Denice

Announcements

Select Forum Responses to become Knowledge Articles!

Select the “Nominate to Knowledge Base” button to recommend a forum post to become a knowledge article.

Labels
Top Kudoed Authors