Support Forum
The Forums are a place to find answers on a range of Fortinet products from peers and product experts.
Vvrossum
New Contributor II

Fortiswitches not listed in fortimanager after adom swap

Dear All,

 

My Fortiswitches are not listed in the Fortimanager anymore after a swap of ADOM between 6.2 to 6.4 (FMG v6.4.12

The manager notices two switches are added to the switch-controller, but does not show them at all.

Looking at the CLI I do see the switches listed in the switch-controller, afterwards tried to add them manually based on SN to the manager but I do get the notification; "failed to sent to device".

 

Anyone experienced this before? 

1 Solution
Vvrossum
New Contributor II

Hello efernandes, 

 

Yes I did with the assistance of Support, please find below: 

 

diagnose pm2 print pragma-log
diagnose cdb check policy-packages
diagnose cdb check update-devinfo
diag dvm task repair

 

If you execute these commands in your FMG CLI and refresh the switchcontroller page the switches will appear again. Let me know in case you run into further issues. 

 

Have a great day, 

View solution in original post

7 REPLIES 7
Stephen_G
Moderator
Moderator

Hello Vvrossum,


Thank you for using the Community Forum. I will seek to get you an answer or help. We will reply to this thread with an update as soon as possible.


Thanks,

Stephen - Fortinet Community Team
Stephen_G
Moderator
Moderator

Hi Vvrossum,

 

Is the following post relevant? It seems like it may be related to the issue you are facing. https://community.fortinet.com/t5/Support-Forum/New-FortiSwitches-not-appearing-as-Managed-FortiSwit...

Stephen - Fortinet Community Team
efernandes
New Contributor III

have you gotten a solution to this problem, we are facing the same issue

Vvrossum
New Contributor II

Hello efernandes, 

 

Yes I did with the assistance of Support, please find below: 

 

diagnose pm2 print pragma-log
diagnose cdb check policy-packages
diagnose cdb check update-devinfo
diag dvm task repair

 

If you execute these commands in your FMG CLI and refresh the switchcontroller page the switches will appear again. Let me know in case you run into further issues. 

 

Have a great day, 

efernandes
New Contributor III

Thank you, I shall give that a try!

Vvrossum
New Contributor II

Perfect, I will be here if needed. Good luck! 

efernandes
New Contributor III

This worked, Thanks!

Announcements

Select Forum Responses to become Knowledge Articles!

Select the “Nominate to Knowledge Base” button to recommend a forum post to become a knowledge article.

Labels
Top Kudoed Authors