Support Forum
The Forums are a place to find answers on a range of Fortinet products from peers and product experts.
cos
New Contributor

Fortianalyzer not showing logs

Hello,

 

We have 4 fortigates which are configured to send all the logs to the FortiAnalyzer. The point is that we dont see any logs in "fortiview and log view", but the device is receiving logs. Its stuck like loading the information.

We also can not see the logs in the fortigate configuring the FortiAnalyzer like source.

Whats happening with the logs???

 

I attached a screenshot about that we see in fortiview.

 

thanks,

regards,

Jesus

23 REPLIES 23
cos
New Contributor

I attached the exec top....do you see any strange thing???

 

cos
New Contributor

Hi Simon

Sorry for the delay with this. At last we have gotten account to open the case.

Ticket # 1342460 Title: Malfunction FortiAnalyzer.

Thank You,

 

Diego C

scao_FTNT
Staff
Staff

Hi, Diego, I will follow up / update your ticket

 

Thanks

 

Simon

AtiT
Valued Contributor

Hello cos,

If you generate a report daily or weekly is it ok? Did you try to rebuild the logs?

Did you set something on the System Settings -> Advanced -> Device Log Settings: Roll log file when size exceeds x MB and the Roll log files at regular time ?

 

We are running FAZVM with 5.0.7 and I have the size for log files 200MB set and the weekly roll log. Maybe it will help? (I am not sure what is the default).

 

What is the CPU and Memory usage during the report generation? Do you have some errors in the System Settings -> Event log?

 

AtiT
--------------------
NSE 8, CCNP R+S