Fortinet Forum
The Forums are a place to find answers on a range of Fortinet products from peers and product experts.
nlict
New Contributor

Created time IPsec - Bug

Hi All,

 

We came to notice that after we updated the FortiManager from 7.0.6 to 7.2.0 the time field is showing an incorrect date. Instead of seeing the Time/Date stamp we now see it counting up in hours. (See screenshot)

 

Is this already a known bug at Forti?

 

nlict_0-1660726599241.png

 

1 Solution
skabbara
Staff
Staff

Hi @nlict ,

 

Thanks for reaching out to us!

It is something I would like to check with you.

Would it be possible to create a ticket on your Fortinet Support portal account for further troubleshooting on a remote session? We may potentially report this as a bug.

When creating the ticket, you can ask for me to work on it together, if you like.

 

Thanks,

Samer Kabbara

View solution in original post

3 REPLIES 3
Anonymous
Not applicable

Hello @nlict ,
 
Thank you for using the Community Forum. I will seek to get you an answer or help. We will reply to this thread with an update as soon as possible.
 
Thanks,
skabbara
Staff
Staff

Hi @nlict ,

 

Thanks for reaching out to us!

It is something I would like to check with you.

Would it be possible to create a ticket on your Fortinet Support portal account for further troubleshooting on a remote session? We may potentially report this as a bug.

When creating the ticket, you can ask for me to work on it together, if you like.

 

Thanks,

Samer Kabbara

nlict
New Contributor

Thanks all of you! i got a response back on my mail when created a ticket.

Will close this community post.