Fortinet Forum
The Forums are a place to find answers on a range of Fortinet products from peers and product experts.
tanr
Valued Contributor II
3 Solutions
visk
New Contributor III

I upgraded my 60F three days ago. I using BGP, OSPF, many VPN tunnels, SSLVPN, many VLANS, seucirty policies (IPS, Webfiltering, WAF, App control). Everything looks ok, no issues for now. 

View solution in original post

Frosty

We upgraded our FG200E last weekend.  So far, so good.  No problems noticed.  We do have a fairly simple configuration though.

I have been hanging out to get v6.0.10 because it has a Bugfix in it for the problem which was causing RDP sessions over a FortiClient SSL VPN connection to keep dropping out.

Can confirm that the bugfix indeed works.  No dropouts since upgrading.

View solution in original post

tanr
Valued Contributor II

No problems so far (only 4 days).  Memory use has stayed stable.  Some longer times on DNS resolutions, but that is almost always just due to Fortiguard, the actual DNS servers used, Chromium, etc.

View solution in original post

11 REPLIES 11
SecurityPlus
Contributor II

Has anyone tried 6.0.10 yet?

 

It looks as though there is a fairly long list of Special branch supported models, including a number of E and F models.

Toshi_Esumi
Esteemed Contributor II

I upgraded our office 60E HA pair and 50E at home yesterday. So far I haven't encountered any problems. Of course, nobody currently is in the office though.

visk
New Contributor III

I upgraded my 60F three days ago. I using BGP, OSPF, many VPN tunnels, SSLVPN, many VLANS, seucirty policies (IPS, Webfiltering, WAF, App control). Everything looks ok, no issues for now. 

Frosty

We upgraded our FG200E last weekend.  So far, so good.  No problems noticed.  We do have a fairly simple configuration though.

I have been hanging out to get v6.0.10 because it has a Bugfix in it for the problem which was causing RDP sessions over a FortiClient SSL VPN connection to keep dropping out.

Can confirm that the bugfix indeed works.  No dropouts since upgrading.

MikePruett
Valued Contributor

I am hearing a lot of positive reports that RDP and SSL disconnects are much improved

 

*edit, Frosty beat me to it!

tanr
Valued Contributor II

Moved a 300D and 100D at two locations to 6.0.10 this morning.  No issues so far.

 

IPSec between sites looks fine, logging to FAZ (on 6.2) all going smoothly so far.  Our few 6.0.x FortiClients seem fine, as do the FortiSwitches and FAPs.  Haven't tested our SSL VPN dial up access yet.

 

Will report if anything goes sideways.

SecurityPlus

Has anyone had any detrimental impact upgrading to 6.0.10? It seems as though most responses are fairly positive.

tanr
Valued Contributor II

No problems so far (only 4 days).  Memory use has stayed stable.  Some longer times on DNS resolutions, but that is almost always just due to Fortiguard, the actual DNS servers used, Chromium, etc.

SecurityPlus

Thanks. Upgraded a FortiGate 60F. No issues noted. Appears to be running well with FortiOS 6.0.10.